I samband med ”Jesus Helar och Upprättar-konferensen” den 24-26 november inbjuds Du att fira med oss. Var gärna med hela helgen! Samtidigt med konferensen arrangeras också en Själavårdsutbildning om själens helande, trons bön och flödesbön. Utbildningen pågår mellan 22 -26 november. Undervisningen sätts i praktik under konferensen och det blir en bra möjlighet för den som vill uppliva och förkovra sig i det som man fick lära sig på bibelskolan.

Återträff för bibelskolans elever söndag 26 november kl 13.00-15.00 med stipendieutdelning

Det vore härligt att samla så många elever som möjligt. Det blir ett härligt återseende med gamla och nya elever.

Stidendium kommer att delas ut till dem som har väl förvaltat och förverkligat den bibliska helandetjänsten efter avslutat utbildning på bibelskolan. En kommitté väljer ut 2-3 personer. Det är många som skulle kunna bli nominerade och är värda att få ett pris. Det blir en svår men glädjefull uppgift för kommittén att välja ut några.

Program på återträffen:
Vi bjuder på gott fika med kaffe, the och god bakelse.
Vittnesbörd från er, tidigare elever – Vi vill höra vad du gör idag!

Anmäl dig till återträffen: [email protected] Berätta gärna vad du gör idag. Är du aktiv inom helandetjänsten idag?

Kära elev,

Det känns nästan overkligt att det har gått 30 år sedan bibelskolan grundades. Tiden har rusat iväg, men det första året är så levande att jag minns allt i detalj. Kallelsen och ledningen från Gud var tydlig och klar: ”Bered en plats för mig så jag får bota och upprätta människor, och rusta mitt folk i helandetjänst”. Du är en av dem som var kallade av Herren genom alla dessa år – och du svarade ”JA”! Jag gläder mig över att du antog utmaningen och valde att först söka Guds rike och hans rättfärdighet. Det skulle vara en stor glädje att få träffas igen och höra vad Gud har gjort genom era liv. Vad gör ni idag? Hur har ni förvaltat helandetjänsten? Det vore underbart att få höra vittnesbörd från er alla som gått i skolan och nu bor i olika delar i Norden, Finland, Norge, Island, Sverige.

Jag kommer att berätta spännande nyheter om kommande ledar-, pastor- och församlings-planteringsutbildning som kommer att arrangeras i Arken. Utbildningen kommer också att finnas tillgänglig på online via nätet.
Lyssna gärna min hälsning på min facebook sida (/linda.bergling) och dela hälsningen vidare.

Bibelskolans nya hemsida är www.bibelskolan.org
Hoppas vi ses på återträffen!
Med vänlig hälsning


Linda Bergling
Rektor och grundare av Bibelskolan Jesus Helar och Upprättar