[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”20px”][vc_custom_heading text=”Maria Svensson: ”Inre bönen gör mig trygg på insidan ”” font_container=”tag:h2|font_size:28%20px|text_align:justify|color:%23932420″ google_fonts=”font_family:Dosis%3A200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1457362058613{margin-bottom: -5px !important;}”][vc_column_text]

MariaS_500_533Jag tackar Gud för att du, pastor Linda, har talat in cd:n ”Inre bönen”.

Innan jag åkte till Wisconsin fick jag hjälp att ladda ner Inre bönen på min telefon så att jag kunde lyssna under flygturen. Vilken vila och vederkvickelse jag fick! Jag lyssnade varje morgon under de fyra dagar vi hade barnläger anordnat av församlingen Assemblies of God. Det gjorde mig extra mjuk i hjärtat, så jag kunde vara kärleksfull mot barnen, just på grund av att jag upplevde att Jesus var så kärleksfull mot mig under det att jag läste Efesierbrevet kapitel 3. Jag kunde slå upp varje bibelställe i mobilen samtidigt som jag lyssnade. Jesus har gjort mig så trygg.

En av de första kvällarna när jag skulle sova hörde jag skottlossning nära huset eftersom fönstret var öppet. Det var skarpa knallar – de brukar skjuta björn där på nätterna ibland. Men jag vände bara på mig och bad att det skulle sluta, vilket det också gjorde, och så somnade jag om igen.
Att lyssna på den ’Inre bönen’ gör mig trygg på insidan och kärleksrelationen med Jesus blir så levande. Jag har blivit beroende av den och rekommenderar den varmt. Tack!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_btn title=”Läs mer om Inre bönens kursdag” style=”3d” shape=”rounded” color=”danger” size=”lg” align=”center” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” link=”url:http%3A%2F%2Flindabergling.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F03%2Finformationsfolder-kurser-h%C3%A4lsol%C3%B6vet-v%C3%A5ren-2016-a4.pdf||” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”][/vc_column][/vc_row]