Laddar Evenemang

Boka in faddergalan den 27 oktober. Det blir en härlig festkväll för församlingen, släkt, vänner, grannar och bekanta. Det är ett årligen återkommande event som inte bara berör Arken, utan även Upplands Bro kommun – företag och privatpersoner – samt andra kristna i Stockholmsområdet.

Vi vill med denna gala sprida information om barns situation i världen och om Arkens missionsarbete. Vi vill vara och avhjälpa nöden genom insamlingar till en del av Arkens missionsprojekt.

På lördagen den 27/10 blir det servering av stor fikabuffé med gott, hembakat kaffebröd. Second hand-shopen är öppen med möjlighet att köpa lotter med fina vinster. Därefter blir det galakväll med artisterna Ulf och Philip Christiansson. Under kvällen kommer vi att göra insamlingar till projekt i Nepal och Kolkata och möjlighet finns att bli fadder. Serveringen är öppen efter galan med fortsatt fikabuffé.


Tider under lördag 27/10:

 

  • Fikabuffé 16.30 – 17.50 Pris: 50 kr/vuxen, 20 kr/barn
  • Faddergala 18.00 – ca 20.00
  • Second hand öppen från kl 11.00 – 18.00
  • Lotteri pågår
  • Serveringen öppen även efter Faddergalan.

 

 

På söndag den 28/10 blir det missionsgudstjänst med pastor Linda Bergling. Kollekt går till det internationella arbetet och helandetjänsten. Efter mötet serveras missionslunch (70 kr/vuxen, 40 kr/barn) där alla intäkter går till missionen. Fortsatt lotteri och second hand-försäljning. Kl 15.00 blir det eftermiddagsmöte med Daniel Alm. Läs mer här >>

Share This Post, Choose Your Platform!