Loading Events

Pastor Linda Bergling besöker församlingar och samarbetspartners i Israel under en resa i början av december.

Stöd gärna vårt Israel-arbete med en gåva.
Arkens arbete i Israel fortsätter utvecklas. Den 30/11 – 5/12 kommer pastor Linda att tala i församlingar i Ashkelon, Sderot, Tel Aviv och undervisa på en kvällsbibelskola. Hon kommer också att besöka själavårdscentret ”Anchor of Hope” i Jerusalem som har startats av Katherine Snyder för några år sedan. Detta är en mycket intressant kontakt som vi fått genom vår samarbetspartner pastor Avi och Chaya Mizrachi. Centret har en liknande vision som Arken, att nå de messianska församlingarna med den bibliska helandetjänsten.

Helgen den 8-9 december kommer vi även att ha ett seminarium om bön och förbön i en församling i Beer Sheva, där Anita Björk kommer att undervisa. Det är en fortsättning på seminariet hon hade där i juni i år.
Vi behöver många givare som vill stödja vårt arbete i Israel, så vi kan välsigna de messianska församlingarna med undervisning i biblisk helandetjänst, böcker på hebreiska och även instruktionsvideoprogram.
Du kan ge en engångsgåva genom att sätta in den på bankgiro 549-7714 och märka din inbetalning ”Israel”. Vill du bli månadsgivare eller sponsor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon 08 58884000 eller maila på [email protected]
Vi välsignar Israel!

Share This Post, Choose Your Platform!