[vc_row css=”.vc_custom_1435829142663{margin-top: -20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Linda-o-deltagare-Fil-06_960Low
”Bered en plats åt mig så att jag kan bota de sjuka och sargade hjärtana, samt rusta mitt folk i helandetjänst” ”Ge mig hundra hus ut över världen”.

Åter och åter går jag tillbaka till dessa Ord som riktat hela mitt liv. Jag står inte ensam i tjänst, utan tillsammans med andra, som har samma kallelse inom sig.
När vi ser oss tillbaka är det med stor tacksamhet till Gud för allt gott han har gjort. Tusentals elever gått genom vår bibelskola, Jesus Helar och Upprättar, och många människor från hela Norden har känt igen sin egen kallelse och tjänst genom vårt arbete i Arken. Och nu ser vi framåt, för det finns mycket kvar. Vi upplever nu att Herren vill att arbetet ska intensifieras och förmeras.

Vi vill alltså etablera den bibliska helandetjänsten på de platserna där vi har tidigare byggt och tjänat genom att träna och utbilda förebedjare, ledare och pastorer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]