Filippinerna

FilippinernaUnder mitt senaste besök till Filippinerna betjänade jag många ledare och pastorer i Tacloban. Många hade förlorat församlingsmedlemmar och flera församlingar hade mist sina herdar. Sorgen och smärtan satt så djupt att människor skrek av smärtan under möten. Men då kom Guds Ande med sin djupa läkedom. Den var så påtåglig att samma skara brast ut i jubel, glädje och dans för det hoppet och helande och framtidstro de hade fått av Herren och många vittnade om befrielse och läkedom. ”Jag är fri, verkligen fri” berättade Pastor Impanga, en av deltagarna.
Vi fick även be för borgmästaren som själv hade överlevt tyfonen genom ett mirakel.

– Linda Bergling

På Filippinerna anordnar vi bibelkurser och träning i förbönstjänst på Christ Faith Fellowships bibelskola i Cebu och på rehabiliteringscentret för före detta prostituerade unga kvinnor i Olongapo.

Genom undervisning, flödesbön och träning i förbönstjänst betjäner vi våra samarbetspartners och medarbetare. Vi undervisar på engelska och arbetar på att översätta litteratur till lokala språk. Vid vårt senaste besök fick ca 800 pastorer en nytryckt bok ”From Vision to Reality” av Linda Bergling.

Vi behöver ditt stöd för att förverkliga visionen

Var med och Be, Ge och Åka ut med oss.

[otw_shortcode_button href=”http://lindabergling.org/stod-oss/” size=”large” bgcolor=”#671f94″ icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”radius” text_color=”#f2eff2″]Stöd oss idag![/otw_shortcode_button]

2015-07-23T15:46:44+00:00